Archief

Eerste optreden groot succes!

Op 2 februari 2019 gaf het orkest zijn eerste openbare optreden in sporthal "De Helster" in Elst.
Het optreden was gelijk een vuurdoop. In de zaal zaten meer dan 400 genodigden.


Seniorenorkest  BOS
speelde op Lentekriebels Angeren

Het Betuws Orkest voor Senioren, Bos, was op zondag 7 april te gast tijdens Lentekriebels. www.ondernemendangeren.nl/lentekriebels/

Van 14.00 tot 15.00 uur speelde het orkest in de feesttent op het kermisterrein.in Angeren. Het publiek was erg enthousiast over het optreden.

Na het succesvolle eerste optreden in Elst begin dit jaar, is er hard gewerkt om een uitgebreid en aantrekkelijk repertoire in te studeren. Met Rudy Böhmer op de bok is dat gelukt, vlotte aanstekelijke nummers staan inmiddels op het repertoire. Het orkest laat dit graag aan het publiek horen.
Angeren heeft nu de primeur gehad van het eerste optreden in Lingewaard, Muzikanten zijn overigens nog steeds van harte welkom, voor informatie kunt u de website van BOS bezoeken.  www.betuwsorkestsenioren.nl . Of kom langs op een van de repetities op do. morgen in het Stedium te Huissen.


2 januari 2020. De eerste repetitie zit er weer op. Het was een gezellige ochtend en een leuke start van het nieuwe jaar., Mede door dat we 5 gast dirigenten hadden. Cora, Paul, Helga, en Hennie vier leden van het orkest die de moed hadden om voor het orkest te gaan staan.


BOS en Schip Ahoy voor KIKA

Opbrengst voor Kika €1000,00

Geslaagd concert van
BOS, Betuws Orkest Senioren, en zeemanskoor Schip Ahoy 

Zondag 24 november 2019 gaven koor en orkest in een uitverkochte Zandse kerk  te Huissen een prachtig concert. De zaal reageerde na afloop erg enthousiast op het optreden..  De opbrengst van het concert is voor Kika een stichting die strijdt tegen kinderkanker.

 

Hieronder een videoregistratie van het Kika concert van 24 november 2019.